Close

Diensten

Ontdek onze We Care troeven

Gent ICC levert bovenop de locatie nog heel wat diensten die nodig zijn voor de organisatie van een perfect evenement: catering, audiovisuele ondersteuning, tijdelijk personeel en vervoersdiensten zijn de voornaamste.

Free Wifi

Toegang voor 4.500 unieke toestellen

In-house Catering

EIGEN PROFFESIONELE CATERINGSERVICE

Gourmet Invent

Plug & Play

performante AV-installatie

PRG

Het WE CARE team begeleidt u van A tot Z

“WE CARE” SERVICES GENT ICC

Gent ICC heeft een eigen operationeel team ter uwer beschikking. Zij staan u steeds bij van zodra u de gebouwen van Gent ICC betreedt en zij zijn bij vragen uw eerste aanspreekpunt. Ons operationeel team staat ook in om de zalen van Gent ICC naar uw believen (gevraagde opstelling) klaar te zetten, zij voorzien daarnaast de eventuele nutsaansluitingen tijdens beursactiviteiten, zij begeleiden u bij de op- en afbouw, …, kortom een team die zich persoonlijk inzet voor het succes van uw evenement!

CATERING

Gent ICC beschikt over een eigen professionele cateringservice. Er wordt steeds op maat gewerkt aan de hand van de briefing van onze klant. Lekker, puur en van bij ons: dat zijn de kernwaarden van huiscateraar Gourmet Invent. Als geen ander koppelt cateringbedrijf Gourmet Invent oorspronkelijkheid en lokale producten aan verfijning en continue vernieuwing. Vertel hen wat uw behoeften zijn voor uw receptie, walking dinner of zittende diner en samen met u ontwerpen zij elk element van de ‘Food Experience’ tot een harmonieus geheel. Elk detail draagt bij tot het welslagen van de catering tijdens uw evenement te Gent ICC.

AUDIOVISUELE TECHNIEKEN

Gent ICC heeft sinds de zomer van 2013 geïnvesteerd in vaste audiovisuele infrastructuur in haar auditorium en vergaderzalen. Samen met partner PRG zijn de vergaderzalen van Gent ICC standaard uitgerust met geluidsversterking en videoprojectie. Daar bovenop hebben we samen in het auditorium ook sfeerverlichting voorzien zodat we steeds gepersonaliseerd voor de klant kunnen werken. Indien extra materialen nog moeten ingehuurd worden, hebben we met onze partner PRG een huisleverancier die u steeds kan ondersteunen. PRG voorziet ook gekwalificeerd personeelsondersteuning tijdens uw activiteiten te Gent ICC.

TIJDELIJK PERSONEEL

Gent ICC omringt zich met sterke service partners voor het inzetten van tijdelijk personeel.

VERVOERSDIENSTEN

Gent ICC werkt samen met Groep Saelens om uw bezoekers van en naar de publieke parkings van Gent, St. Pieters station te brengen tot aan Gent ICC. Zij zijn uw oplossing voor vervoer bij diverse evenementen.

Wenst u meer informatie over de “WE CARE” services van Gent ICC? Gelieve dan contact te nemen met één van onze accountmanagers!