Close

AUDITORIUM

Verdiep 1

Oppervlakte

1.100m²

Download technische fiche

Capaciteit

944 personen

Download plan

Gebruik voor

Plenaire zittingen – Optredens

3D view locatie

AUDITORIUM

Functieomschrijving

Het Auditorium telt 944 zitplaatsen en elk zitje is uitgerust met een schrijftablet om de gasten elk comfort te garanderen.

De hellende zaal heeft een totale oppervlakte van 1100 m2. Het is een indrukwekkende ruimte, mooi in haar eenvoud, die zowel deels als volledig gebruikt kan worden. Dat kan voor heel wat verschillende evenementen: de zaal is ideaal voor congressen, film-, toneel- of productvoorstellingen, maar doet ook perfect dienst voor concerten of musicals.

De zaal is bijgevolg perfect uitgerust voor deze diversiteit aan evenementen. Eerst en vooral heeft de scène een prachtige en authentieke houten parketvloer. Dat zorgt er mee voor dat de akoestiek in de ruimte perfect is, zodat zowel spreker als performer zijn toespraak of act in de ideale omstandigheden kan brengen. Om elke performance nog meer op punt te stellen, zijn in de indrukwekkende zaal alle licht- en klankfaciliteiten aanwezig, alsook drie tolkenruimtes voor simultaanvertalingen. Daarnaast is er vooraan in het auditorium een groot wit scherm dat geschikt is als film- of projectiescherm om elke act te ondersteunen. Achteraan in de ruimte bevindt zich de technische ruimte.

Tot slot zijn er in het auditorium speciale voorzieningen voor personen met een beperking. Eén van de twee ingangen van het Auditorium is voor rolstoelgebruikers te bereiken via een hellend vlak. De eerste rij stoelen in de zaal kan tevens verwijderd worden om plaats te bieden aan rolstoelgebruikers en hun gezelschap.

Capaciteit

TheaterU-ShapeClass roomSeated DinCocktailWalking D.Extra
944Wifi, airco, AVFF