Close

Artevelde Forum.

Locatie: Gelijkvloers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec nibh ut sem eleifend varius sit amet eget lorem.

Our Services

[table] m²;Lege zaal staand;Theater;Klas;U;Banket;Walking dinner;Daglicht

1600 m²;1300;.;.;.;835;1200;Ja [/table]

 

Omschrijving van de zaal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec nibh ut sem eleifend varius sit amet eget lorem. In hac habitasse platea dictumst. Donec imperdiet fringilla risus in convallis. Mauris tristique mi leo, in semper orci tincidunt sed. Nam in rhoncus elit, malesuada vestibulum massa. Etiam rhoncus ex eu vehicula scelerisque. Quisque vulputate justo ac nulla imperdiet tincidunt.

Faciliteiten
  1. gdsfgdsqfqsdf
  2. sfdgdqsfsqdfdsf
  3. sdfgdfsdfsdffffdsf
  4. sdfgdfsdfsdfsdfs

Artevelde

Het Artevelde Forum dankt haar prestigieuze naam aan de Gentse held Jacob Van Artevelde. Aan het begin van de dertiende eeuw verboden de Fransen aan Vlaanderen om tijdens de 100-jarige oorlog handel te drijven met Engeland. Als makelaar, maar zeker als lakenkoopman, ging Van Artevelde in tegen dat bevel. Hij hervatte de wolhandel met het Engelse vasteland en redde de toenmalige Gentse handelseconomie. Jacob Van Artevelde werd er als held onthaald. Hoewel er over het einde van zijn leven niet veel geschreven is, ging Van Artevelde de geschiedenisboeken in als een uiterst belangrijk man voor de Gentse geschiedenis.

 Die grootsheid wordt overduidelijk weerspiegeld in het unieke Artevelde Forum. Met een totale oppervlakte van 1600 m2 is dit inkomforum de grootste ruimte van het ICC, die u heel gemakkelijk via de hoofdingang binnenwandelt. De indrukwekkende ruimte dankt haar charme aan de veelheid daglicht die de zaal kleurt en die het ruimtegevoel intensifieert. Dankzij het vele licht biedt de ruimte tal van mogelijkheden en laat ze zich volledig naar uw wens inkleden. Met andere woorden, het Artevelde Forum is the place to be voor elke show, receptie, beurs, tentoonstelling of andere feestelijkheid.

No posts found

Use the search form below to find the page you're looking for: