ICC

Gent ICC biedt zijn klanten 20% korting tijdens de zomermaanden van 2013!!!

Gent ICC heeft ‘groene sleutel’ op zak

In april reikten Bond Beter Leefmilieu en Toerisme Vlaanderen de ondertussen wijd en zijd bekende 'Groene Sleutel' uit aan 100 toeristische ondernemingen. Sinds 2012 wordt het keurmerk ook toegekend aan duurzame meeting- en congrescentra zoals Gent ICC dat daarmee haar intensieve inspanningen op vlak van milieu en duurzaamheid beloond ziet.

Het internationale kwaliteitslabel Groene Sleutel is een gegeerde erkenning voor de extra inspanningen die de ondernemingen leveren op vlak van leefmilieu door bijvoorbeeld water en energie te sparen. Logisch dus dat Gent ICC trots is met het verkrijgen van het label. Gent ICC ligt in een oase van rust te midden van het grootste park en de groene long van Gent. De 19 meeting rooms, de 2 tentoonstellingsruimtes, de Banketzaal, de Casinozaal én het 3-zetel concept (Auditorium + Breakout Rooms) beslaan in het totaal 20.000m˛ aan bruikbare oppervlakte. Deze zalen zijn geschikt voor een breed scala aan events. Sinds 2007 is Gent ICC begonnen aan zijn duurzaam investeringsprogramma waarbij vooral geďnvesteerd werd in isolatie, nieuwe technieken en het aantrekken van duurzame leveranciers.

Om het behalen van de Groene Sleutel te vieren, bieden Gent ICC alle klanten in juli, augustus en september een uitzonderlijke korting van 20% op het gebruik van de zalen van Gent ICC. Duurzame evenementen in Gent ICC betekent immers ook geen hogere kosten.

Meer info en offertes: Gent ICC team - welcome@iccghent.com