ICC

LIDMAATSCHAPPEN

MPI

www.mpiweb.org
MPI staat voor Meeting Professionals International. Deze wereldwijde community van meeting- en event professionals biedt, naast de mogelijkheid om te netwerken, ook een kenniscentrum aan. 

ICCA

www.iccaworld.com
De International Congress & Convention Association vertegenwoordigt één van de meest georganiseerde wereldwijde netwerken van events en congressen. Meer dan 800 organisaties en bedrijven zijn aangesloten in meer dan 80 landen.

GENT CONGRES 

www.gentcongres.be
Gent Congres is het officiële congresbureau voor Gent en Oost-Vlaanderen. Zij helpen u bij uw zoektocht naar de meest geschikte venues en hotels, geven u tips voor de creatieve invulling van het sociale programma van uw congres, voor pre- en postactiviteiten die van uw evenement een waar succes maken.

FEBELUX 

www.exhibitions.be
De Federation of Exhibitions in Belgium & Luxemburg is een vakorganisatie voor de inrichters van beurzen en salons.

VEPEC 

www.vepec.be
Vereniging voor Promotie en Communicatie.

HET ERKEND CONGRESBEDRIJF

www.vergaderhamer.be
Het Erkend Congresbedrijf beoordeelt vergader- en congresaccommodaties op volgens een aantal vastgelegde criteria. Op basis daarvan wordt een 'hamerclassificatie' toegekend. Aan de hand van het aantal hamers weet een organisator precies wat hij van een bepaalde locatie mag verwachten. 
Het ICC ghent heeft 3 vergaderhamers.

ICF

www.clubofflanders.com
The International Club of Flanders is een business club met als doel het aanbieden van een platform voor bedrijven en zakenmensen waarop zij zowel nationaal als internationaal hun netwerk kunnen uitbreiden.

ICFLYES

www.flyes.eu
Flanders Young Executive Society is een business club voor jongeren die binnen ICF tot stand kwam.

SKåL INTERNATIONAL

www.skal.org
Skål is een internationale organisatie voor professionelen uit de reis- en toerismewereld.